Ring 40 36 10 24 for uforpligtende tilbud. kb@jejsingbyg.dk

Vinduer

 

???

Udskiftning af vinduer i din bolig eller dit firma.

Hvis du har en bolig eller et firma i Tønder, Bylderup-Bov eller Tinglev, som trænger til udskiftning af vinduer, så står vi hos Jejsing Trælasthandel & Bygningssnedkeri klar som specialister med mange års erfaring.

Har du længe overvejet at skifte de gamle vinduer ud med nye vinduer, der er mere robuste, tætte og slidstærke over for vind og vejr?

Vinduer bliver ganske uundgåeligt slidte og udsat for al slags vejr i løbet af et år. Er din bolig af ældre dato, kan der være opstået revner i træværket, punkterede ruder eller utætte fuger. Det kan vi heldigvis gøre noget ved med udskiftning af vinduer, der holder i mange år.

Vi leverer udskiftning af vinduer med kvalitet

Nutidens byggematerialer til udskiftning af vinduer er bedre end nogensinde. Der bliver kontinuerligt udviklet på nye løsninger, som er modstandsdygtige, vedholdende og stærke, og som kræver et minimum af vedligeholdelse.

Uanset dine præferencer er vi i stand til at levere energieffektive vinduer, der lever op til dine ønsker. Vi har glædet mange kunder med montering af vinduer, der er af høj kvalitet, og vi kommer også gerne forbi og ser på en mulig løsning til dine behov.

Vi måler os selv på din tilfredshed, hvorfor vi sørger for en kvalitet, som varer ved i mange år og til særdeles konkurrencedygtige priser. Vi er kompetente håndværkere, der har fokus på vores kunder. Derfor kan du altid forvente et højt serviceniveau, når vi står for udskiftning af vinduer hos dig.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Det er ikke muligt at give den nøjagtige pris på udskiftning af vinduer, uden at kende til både opgavens omfang, samt det ønskede valg af materialer og fabrikat.

Ønsker du udskiftning af vinduer i din bolig eller virksomhed, har du derfor mulighed for at tage os med på råd, inden opgaven påbegyndes, så vi sammen kan finde vinduer, der passer perfekt til din bolig.

Vi har masser af gode idéer til, hvilke vinduer der vil være gode til din bolig, og ud fra dine ønsker kan vi finde de materialer, der tilgodeser dine krav til for eksempel vedligeholdelse.

 

Kontakt