Ring 40 36 10 24 for uforpligtende tilbud. kb@jejsingbyg.dk

Totalentreprise

 

???

Totalentreprise med stort overblik og overskud

Leder du efter et godt og kompetent firma til at varetage en totalentreprise i eller omkring Tønder, Bylderup-Bov, eller Tinglev? Hos Jejsing Trælasthandel & Bygningssnedkeri har vi stor erfaring med hovedentreprise, fuld entrepriseaftale og totalløsninger til industrikunder.

Vi har udført en lang række opgaver, som for eksempel renovering af bevaringsværdige huse og heriblandt gamle kirker og præstegårde.

Vi er til for at imødekomme dine behov, så du kan roligt tage fat i os, hvis du har en større opgave eller et projekt, hvor der er behov for et erfarent firma med stort overblik og overskud.

Kvalitet i vores totalentreprise er afgørende

Uanset størrelsen på projektet sikrer vi, at kvaliteten er i højsæde. Vi er stolte håndværkere, der har en mission om at skabe stor kundetilfredshed gennem kvalitetshåndværk.

Sætter du pris på godt håndværk, er vi det oplagte valg. Vi tilbyder totalentreprise i forbindelse med tilbygning og renovering, og vi laver ligeledes meget panelbyggeri, hvor vi anvender helt egne biler og hjælpemidler.

Vi tilbyder også at løfte og flytte materialer og maskiner for andre, der er en del af vores totalentreprise, da vi selv kan hyre de rette for at sikre kvaliteten og et flot og succesfuldt slutprodukt.

Tæt kundekontakt er vigtigt for os

Når du er kunde hos os, får du en nærværende kontaktperson, som lytter til dine ønsker, krav og behov. Når vi varetager en entreprise, er det vigtigt for os, at du er med hele vejen, så vi kan rådgive og vejlede dig i samtlige processer.

Har du et stort projekt, du søger en dygtig virksomhed til at byde ind på med en totalentreprise, der giver dig ro i sjælen, er vi et erfarent firma, der kan hjælpe dig godt og sikkert i mål med et flot resultat.

Ønsker du tilbud på totalentreprise?

Kontakt os for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så vi sammen kan finde en passende løsning.

Kontakt